Åbent Hus

Åbent Hus 2019

Image

Når mærkningsordninger bidrager til verdensmålene

Åbent Hus i groconsult, fredag den 10. maj 2019, kl. 15-17.30 på Skjulhøj Allé 32, 2720 Vanløse

’Alle mål er lige vigtige, men klimaet haster mest’ det var nogle af ordene fra Mogens Lykketoft, da han gæstede groconsult, som taler til Åbent Hus 2018. Vi tager udfordringen op, og sætter fokus på klimaet i et verdensmålsperspektiv med mærkningsordninger, som en del af løsningen.

Der er gået kage i klimaet, siger Klimakysset.

Kom og oplev sanselig klimaformidling og et satirisk iscenesat debatoplæg
Klimakyssets Nina Bendixen holder oplæg om klimaforandringernes påvirkning af vejret, og hvordan vi som forbrugere nemt kan gøre en forskel for klimaet.

Klimakyssets Line Østergård stiller, sammen med Teaterkorpsets instruktør Mette Ovesen og skuespiller Flemming Bang, skarpt på klimakrisen, og behandler kærligt emnet med humor, alvor og en dommedagssang.

Gå også i dialog om verdensmålene med Lekolar og Miljømærkning Danmark, der har en stand ved arrangementet.

Du kan også få en snak med Per Agger-Nielsen og Jens Kampmann, der udgør groconsults Advisory Board. Læs mere på bagsiden.


Det hele serveres med klimavenlige søde sager af Klimakyssets Jesper Søvndal – og der vil være KLIMAkys til alle.

Kom og bliv inspireret til, hvordan I som virksomhed eller organisation kan benytte mærkningsordninger til at bidrage til verdensmålene.

Tilmelding er nødvendig
Og skal ske hurtigst muligt og senest, mandag den 6. maj til Jette Ebbekær Thomsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 61 14 72 24.


Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Åbent Hus 2018: Fra venstre Klimakyssets: Nina Bendixen, Jesper Søvndal, Line Østergaard sammen med Mogens Lykketoft & Jette Thomsen, groconsult
This image for Image Layouts addon
Nina Bendixen – vejrvært på DR1 og klimaformidler
This image for Image Layouts addon
Mette Ovesen, Flemming Bang & Line Østergaard

En uformel vinsmagning og hyggeligt samvær

Til jer der gerne vil fortsætte med hyggeligt og uformelt samvær, åbner vi dørene til vinsmagning og en let anretning mellem kl. 18 og 20.30 hos groconsults nabo Valuewine, der også lægger hus til Åbent Hus delen.

Der er separat tilmelding til denne del af dagen. Det koster 245,- kr. at deltage – når din tilmelding bekræftes betales via MobilPay på 61 14 72 24. Der er begrænset deltagerantal på 35 personer, som tildeles efter først til mølle.

Så skynd dig at melde dig til!

Til Åbent Hus hos groconsult møder du:

LEKOLAR
Mød markedschef Tina Salbæk fra Lekolar og hør mere om hvorfor de som virksomhed investerer i arbejdet med bæredygtige produkter og miljømærkninger.

Hør også om deres erfaringer med hvordan udarbejdelse af deres bæredygtighedsrapport har været med til at sætte skub i deres arbejde med miljømærkninger, cirkulær økonomi og FN’s 17 verdensmål.

Lekolar er leverandør af møbler, legepladser, legetøj, hobbymaterialer og kompensatoriske hjælpemidler. Deres kunder er primært skoler og daginstitutioner.

Image
Image

MILJØMÆRKNING DANMARK
Mød Rikke Dreyer og Ingrid Elmedal fra Miljømærkning Danmark, som kan fortælle om, hvordan Svanemærket og EU-Blomsten bidrager til verdensmålene.

Rikke har bl.a. ansvar for at fremme offentlige bæredygtige indkøb og indkøb af miljømærkede produkter og formand for Forum for Bæredygtige Indkøb.

Ingrid har ansvar for at drive Netværk for Miljømærket indkøb, som er et netværk for store danske virksomheder, der ønsker at styre deres indkøb i en bæredygtig retning. Netværkets arbejde bidrager direkte til opfyldelse af FN’s verdensmål 12, der har til formål at sikre ansvarligt forbrug og produktion. Ingrid har desuden stor viden om kravene til miljømærkerne – og hvordan at kravene til de mere end 200 produkttyper, fastsættes.

Image

GROCONSULTs ADVISORY BOARD
På syvende år har groconsult fornøjelsen af at have tilknyttet et Advisory Board, der inspirerer og rådgiver groconsults indehaver og medarbejdere. Advisory Boardet mødes fire gange om året og udgøres af:

Per Agger-Nielsen (tv), forretningsudvikler og kompagnon i Kresko Kompagniet.

Jens Kampmann, tidligere direktør for Miljøstyrelsen,
initiativtager til Invest Miljø A/S – og ikke mindst Danmarks første miljøminister.

Image

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required
Netværk for foodservice
Kommuner
groconsult nyt

Tidligere Åbent Hus arrangementer

Her kan du se billeder fra tidligere Åbent Hus arrangenementer:

Åbent Hus 2018

Åbent Hus 2017

Åbent Hus 2016

Åbent Hus 2015

Åbent Hus 2014

Åbent Hus 2013

Åbent Hus 2012

groconsult ApS | Skjulhøj Allé 32 | 2720 Vanløse | M: 61 14 72 24 | jette@groconsult.dk | CVR nr.: 39394340
Image

Bliv inspireret!

Vil du have idéer til, hvordan du kan arbejde med miljø, klima & verdensmål?
Jeg giver en kop kaffe – og du får inspiration til arbejdet.

Det er helt uforpligtende, så ring til mig på:
T: 61 14 72 24 eller send en besked på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Venlig hilsen
Jette Ebbekær Thomsen

Image