Netværk for foodservice

Netværk for foodservice - 2020

Så er vi klar til Netværk for foodservice 2020, og vi glæder os, gør vi.
Kom og vær med - du kan læse invitationen til 2020 her 

Mødedatoer: 

  • Torsdag den 23. januar (opstartsmøde for nye medlemmer) – se invitationen her
  • Onsdag den 26. februar – se invitationen her
  • Torsdag den 4. juni - er flyttet til 22. oktober pga. Covid-19
  • Torsdag den 10. september
  • Torsdag den 22. oktober
  • Torsdag den 19. november

 Foreløbig er følgende tilmeldt:

  • Anne Marie Sørensen, Mielcke & Hurtigkarl (nyt medlem)
  • Emma Peyron, eSmiley (nyt medlem)
  • Lene Mølhøj Vietz, Hotel- og Restaurantskolen
  • Martin Daniali, Brødflov (nyt medlem)
  • Hannelore Hansen, kantinen i 3F
  • Anita Rodian, kantinen i 3F
  • Janne Bagger, Smag for sundhed (nyt medlem)
  • Diana Gajhede, Pharmakon Konferencecenter
  • Irina Bothmann, Rub & Stub
  • Fathia Ahamzi, Københavns Erhvervshus
  • Lærke Riedel Langvad, Chaya (nyt medlem)
  • Thomas A. Christensen, Grønne Erhverv, Københavns Kommune
  • Julie Qvistgaard, forretningsudvikler
  • Grethe Mittun, catering i Ørsted (nyt medlem)
  • Peter Klug, Bramidan
  • Liselotte Boas, Unilever Food Solutions (nyt medlem)
  • Anne Jeppesen, Appetize+/Personalerestauranten i Codanhus (nyt medlem)
  • Line Østergaard, Klimakysset
  • Nina Bendixen, Klimakysset
  • Johan Dal, Hotel- og Restaurantskolen (nyt medlem)
  • Hanne Lyng Winter, Foreningen for skånsomt kystfiskeri 
  • Søren Dolriis, Foreningen for skånsomt kystfiskeri 
  • Trine Helene Henrichsen, klimajournalist - Tekst og Billede (nyt medlem)
  • Henrik Lyngsø Christensen, KEN storkøkken
  • Nanna Høj Jakobsen, Bærekraft (nyt medlem)
  • Oliver Peerless, Bærekraft (nyt medlem)
  • John Køppler, Fødevarebanken
  • Nina Fisker, Nina Fisker Consult
  • Mike Gehlsen, kok (nyt medlem)
  • Katrine Ejlerskov, Dansk Vegetarisk Forening (nyt medlem)
  • Hans Christian Smed, Creative Business Network (nyt medlem)
  • Dig? :-)

Møderne holdes på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Det er Eva Grane fra Hotel- og Restaurantskolen og Jette Ebbekær Thomsen fra groconsult, der planlægger og afholder møderne.

Pris for nye medlemmer: 3.495 kr. ex. moms
Pris for gengangere: 2.995 kr. ex. moms

Priserne er inkl. netværksfrokost kl. 11.45

Er du interesseret i at høre mere om netværket, så skriv en mail til Jette Ebbekær Thomsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 61 14 72 24.

 

2019

Møderækken for 2019 er afsluttet, og vi ser tilbage på et spændende år med inspirerende møder, der samlet blev evalueret til 4,6 ud af 5. Tak til alle jer der deltog, tak for jeres gode energi og skønne engagement. 

Vi holder møde :

  Læs invitationen til Netværk for foodservice 2019 her

netvaerk foodservice 2018

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required
Netværk for foodservice
Kommuner
groconsult nyt
 
groconsult ApS | Skjulhøj Allé 32 | 2720 Vanløse | M: 61 14 72 24 | jette@groconsult.dk | CVR nr.: 39394340